Renoveren en verduurzamen, wat zijn de mogelijkheden?

Uw ambitie en wensen staan centraal. Wij denken in mogelijkheden. Hier leest u een aantal veel voorkomende mogelijkheden op het gebied van renoveren en verduurzamen.

Gevelupgrading

Het toepassen van nieuwe gevelbekleding verfraait niet alleen uw pand, maar zorgt ook voor een hogere isolatiewaarde. Hiermee komt u in aanmerking voor fiscale aftrek én bespaart u op uw stookkosten. Met onze 3d laserscanner brengen wij uw pand digitaal in kaart. Met deze scan kunnen wij impressies maken van hoe uw pand er uit kan zien.

Zonnepanelen

Wellicht is het uw wens om meer energieneutraal te worden. Zonnepanelen zijn hierin een veel voorkomende stap. Bovendien maakt de SDE+ subsidie het een aantrekkelijke investering. MBH Consult werkt de volledige business case voor u uit.

Dakisolatie

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Of gaat u zonnepanelen installeren? In beide gevallen is het de overweging waard om uw dakisolatie te verhogen. Hiermee kunt u uw stookkosten flink terug brengen. Bovendien biedt dit mogelijkheden tot fiscale aftrekposten. MBH Consult maakt alles helder en inzichtelijk.

Warmtepomp

Warmtepompen zijn er in vele soorten en maten. Ook voor uw object is er een oplossing voor handen. Met onze vaste partners werken wij een plan uit. De juiste investering, voor het juiste product, waarmee uw pand energiezuiniger wordt.

En nog veel meer, zoals:

  • LED-verlichting
  • Hogere U-waarde glas
  • Energiezuinige apparatuur
  • Waterbesparende apparatuur
2021 Alle rechten voorbehoudenWebvriend - Jouw antwoordRealisatie Webvriend